2015-04-30 10:08:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kellemes élmények várnak önre

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz áll a híradás, közlés házában. Ez azt jelzi, hogy kellemes élmények várnak önre, délután pedig fontos újdonságokról szerezhet tudomást. Az estéje is jól telik, a párjával kettesben romantikázhatnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A környezetében valaki hibázott, és ezt most Önnek kell kijavítania. Lehetséges, hogy ez nem lesz könnyű feladat. Szerencsére azonban ön most szellemileg és fizikailag is friss, és briliáns megoldások jutnak majd az eszébe. Délután kisebb bosszúságok érhetik a párja rendetlensége miatt, hiába korholja, azzal nem segít a problémán.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr rövidesen a saját jegyébe ér. A csillagok most a tenyerükön hordják Önt, igazán jó napja lesz! Ha egy vitában érveket kell felsorakoztatni, abban ön verhetetlen lesz. Üzleti érzéke felerősödik, biztos a siker, örüljön neki!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében álló Marssal lesz fényszögben. Lassan és megfontoltan közelítse meg a problémákat, mert sok feszültséget tartogat ez a nap. Az is előfordulhat, hogy nem tudja eldönteni, merre tovább, ezért csak toporog egy helyben, ami most különösen veszélyes lehet...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Uránusz sok izgalmat ígér önnek, vidámságot, szerelmet, lendületet hoz az életébe. Hallgasson a megérzéseire. Azt kellene tennie, amit a belső hang súg. A Nap az Ön horoszkópjában az ég tetején áll, a Vénusz pedig a beteljesült szerelem házában, úgyhogy a párkapcsolatában örömök várnak önre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold még a Szűz jegyében áll, ez egészül ki a Merkúr befolyásával. Ma tud a legjobban érvényesülni, munkahelyi sikerekben lesz része. Békés hangulatban van, elemében érezheti magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap a munkáról fog szólni, de azért belefér az is, hogy kicsit kényeztesse magát. A Vénusz az Ikrekben áll, ma ne számlálgassa a kalóriákat, irány a cukrászda! Otthon engedjen magának egy kád forró vizet, este pedig aludjon egy jót!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap és a Mars is a párkapcsolatok területén áll, emiatt a magánélete kerül előtérbe. Szerelmes hangulatban van, egész nap csak ábrándozik, nem csoda, hogy nem tud a munkájára koncentrálni... A párja kedvéért az elveit is félreteszi, de nem bánja meg, ha most csak a szívére hallgat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a komoly párkapcsolatok területén áll, a Merkúr rövidesen az Ikrek jegyébe ér. Ez a bolygóállás nyugtalanná, izgatottá teszi. Ne engedje, hogy mások befolyásolják, álljon a sarkára a fontos kérdésekben! Vigyázzon, ne legyen naiv!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap a Bika jegyében áll. Most rózsaszínben látja a világot, igazán optimista hangulatban van. A környezetében valaki viszont nehéz időszakát éli, legyen nagyvonalú vele, és segítse tanácsokkal!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz az Önnel harmonizáló Ikrek jegyében áll. Ma nagyon jó formában van, nyitott, lendületes, egész nap jönne-menne, beszélgetne... Elképzelhető, hogy egy kis flörtben is része lesz, ami később akár komolyra is fordulhat...

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter 150 fokra áll az Ön jegyétől, ez mértéktelenséget eredményezhet, valószínűleg mindenből többet akar, mint amennyit szabadna - sajnos az édességekből is! Ha teheti, minél hamarabb tegye félre a munkát, inkább próbáljon meg regenerálódni, feltöltődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: